Főzzük ki a tésztát sós, forró vízben. Szűrjük le és tegyük félre. Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben, pároljuk puhára benne a gombát 3 perc alatt
Miközben a tortellinit készre főzzük, a felaprított gombát és a felcsíkozott sonkát vajon megfuttatjuk. Hozzáadjuk a tejszínt, sózzuk, borsozzuk, majd összef
Az élesztőt a vízben felfuttatjuk, majd összegyúrjuk a liszttel, az olajjal és a sóval. Miközben a tészta kel, a gombát felszeleteljük, majd a felaprózott hag
A tésztát sós vízben puhára főzzük, közben a felcsíkozott szalonnát megpirítjuk, majd félretesszük. Helyére a felkarikázott hagymát tesszük, majd néhán
Lágy tésztát dagasztunk a lisztből az élesztővel, sóval, joghurttal, tojással és a vajjal, majd meleg helyen megkelesztjük. Közben hozzákezdünk a töltelék
A hagymát, gombát vajban megpirítjuk, majd rászórjuk a lisztet, fűszerezzük, felöntjük a tejjel és hozzáadjuk a 2 tojás sárgáját. A palacsinták szélét b
A gombákat folyó víz alatt átöblítjük, lecsöpögtetjük, majd sós vízben negyed óra alatt megpároljuk és leszűrjük.
A tésztát egy nagyobb és egy kisebb
Gőz fölött olvasszuk fel a vajat, a gorgonzolát és a tejszínt. Ne keverjük! 5 perc alatt kész.
főzzük ki a tésztát sós vízben, szűrjük le és tegyük a s
Ugrás a lap tetejére >>