A palacsintákat a szokott módon kisütjük vékonyan olajozott, forró serpenyőben. A darált diót a tejszínnel, cukorral rummal és mazsolával ősszefőzzük, míg
A mazsolát beáztatjuk, majd lecsöpögtetjük. A tejet felfőzzük a cukorral, majd belekeverjük a fahéjat, a diót és a narancshéjat, majd 1 percig főzzük. Amiko
Keverd össze a mandulát és a diót, rummal, reszelt citromhéjjal, vaníliás cukorral ízesítsd.
Csorgass hozzá tejet és a mazsolát szórd bele. Főzd sűrűre l
Lisztből, tejből, tojásból közepesen sűrű palacsintatésztát készítünk, habverővel habosra dolgozzuk, és kevés cukorral, sóval ízesítjük. Egy kevés fel
Először kisütjük a palacsintákat, amiket cukor nélkül készítünk el. Ezután az összenyomott halat, főtt répát, gombát és paprikát összekeverjük, majd a
A lisztet összegyúrjuk a zsírral, a cukorral, a citromlével és a tojássárgájával, majd egy gyúródeszkán kb. ujjnyi vastagságúra kinyújtjuk. Egy nagyobb pog
A hozzávalókat keverjük össze, és süssük meg.
Lisztből 10 dekányit félre teszünk és elmorzsoljuk a zsiradékkal. A 30 deka lisztből kevés sóval az egész tojással és a pohár tejföllel rugalmas tésztát g
Ugrás a lap tetejére >>