» 500 g penne » 150 g Gruyére sajt, frissen reszelve » 90 g cheddarsajt, frissen reszelve » 150 g krémes kecskesajt » 125 ml tejszín » 2 evőkanál snidling, összetépkedve » só és frissen őrölt bors » egy marék friss bazsalikomlevél
Főzzük ki a tésztát sós vízben, szűrjük le és tegyük vissza az edénybe. Adjuk hozzá a sajtot, a tejszínt és a snidlinget. Keverjük össze és ízesítsük sóval és borssal.
Osszuk el 4-6 kivajazott sütőedénybe, melegítsük elő a grillt és süssük 3-5 percig, majd szórjuk meg bazsalikomlevéllel és tálaljuk.
Elkészítési idő 30 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom