Omlós tésztát készítünk a tésztához felsorolt hozzávalókból, és 2 órát pihentetjük. Csirkét fűszeres vízben puhára főzzük. Megpirítjuk vajon a rizst
Kenyeret tördelve cserépedénybe tesszük, majd ráöntjük a 6 liter forrásban levő vizet, majd állni hagyjuk fél napig. Kevés vízzel az élesztőt, lisztet és
Halat meglocsoljuk citromlével, sózzuk, borsozzuk, és 30 percig állni hagyjuk. Vajban megpároljuk a hagymát, és a morzsát hozzáadva pár percig együtt pirítjuk
Libaaprólékot a zöldséggel és a fűszerekkel 1,5 l vízben puhára főzzük. Külön edényben puhára pároljuk a felkockázott gyümölcsöt. Ha az aprólék megf
A vegyes zöldséget a hagymával, fokhagymával, fűszerekkel, paradicsompürével és a hússal együtt főzni kezdjük. A gombát felszeleteljük, a burgonyát felkock
A babot egy éjszakára beáztatjuk. A húst olajon megsütjük. A babot megfőzzük. A szalonnát felkockázzuk, majd zsírját kisütjük. A hagymát felaprítjuk, olaj
Tojásokat hosszában kettévágjuk, sárgáját kivesszük, villával összetörjük, hozzákeverjük az olvasztott vajat, fűszereket és az összevágott szardellát.
Halat meglocsoljuk citromlével. Felkarikázzuk a paradicsomot, hagymát, zöldséget, és 1 l forrásban lévő vízbe dobjuk, hozzáadva a babérlevelet, sót és 30 g
Ugrás a lap tetejére >>