Vajban megpároljuk a legyalult káposztát, ha levét elfőtte, hozzáadjuk az összenyomott tojásokat, fűszereket, kaprot, snidlinget. És úgy járunk el, ahogy az e
Vajban párolt hagymára tesszük a darált húst, és addig keverjük míg víz van rajta. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk az összenyomkodott tojásokat, majd a fűs
Lisztet a vajjal és az olajjal elmorzsoljuk, hozzáadjuk a vizet és összegyúrjuk. 1 órát pihentetjük, kinyújtjuk, három csíkot vágunk belőle, egymásra rakjuk
Áttört túrót elkeverjük a hozzávalókkal, és ízlés szerint ízesítjük.
Kelt tésztát készítünk, kinyújtjuk és négyzet alakúra szeljük.
Töltelék: A ledarált húst és 1 felaprított tojást összekeverünk felaprított hagymával
Kelt tésztát készítünk, kinyújtjuk és négyzet alakúra szeljük.
Töltelék: A fejes káposztát apróra vágjuk, és összekeverjük 1 felaprított keménytojá
A vesét lehártyázzuk, felnegyedeljük és leforrázzuk, ezután 1,5 liter vízben kb. 1 órán át főzzük. A zöldséget és a vöröshagymát felaprítjuk és zsír
Vesét négyfelé vágjuk, majd feltesszük főni. Ha forr leöntjük róla a vizet, és friss vízben tovább főzzük. Vékonyra szelt gyökeret, karikára vágott pór
Ugrás a lap tetejére >>