Mézet a fűszerekkel és a szódabikarbónával felmelegítjük, majd hűlni hagyjuk.
Vajat a tojássárgákkal kikeverjük, hozzáadjuk a lehűlt mézet, sütőporral
Felkockázott szalonnát kisütjük, zsírjában megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a csíkokra vágott sonkát, paradicsomot, felengedjük a húslevessel és felfőzz
A húst roston megsütjük. A hagymát felaprítjuk, és olajon megpirítjuk. A padlizsánt meghámozzuk, felkockázzuk, majd a hagymához keverjük. Megsózzuk, borsozzu
Összevágott zöldséget fél liter vízben felfőzzük, belevágjuk a hagymát, fűszerezzük, beletesszük a citromszeleteket, és egy cseréptálba öntjük. Besózot
A zsemlét beáztatjuk majd a hússal együtt ledaráljuk és megfűszerezzük. Ezután összegyúrjuk egy tojással. A masszát 4-6 részre felosztva megtöltjük.
Töl
Vajat a liszttel elmorzsoljuk, hozzáadjuk a tojásokat, cukrot, sót, és összegyúrjuk. Hagyjuk egy kicsit pihentetni.
A krémsajtot kikeverjük a tojások sárgáj
Hagymát felcsíkozzuk, káposztát apróra, uborkát, céklát, burgonyát kockára vágjuk. Hozzáadjuk a főtt babot, összekeverjük, és kanalanként keverjük hozz
Spenótot megfőzzük, levét leöntjük, majd áttörjük. Sonkát az összevágott hagymával, zöldséggel a vajban megpároljuk, megszórjuk liszttel, fűszerezzük,
Ugrás a lap tetejére >>