Egy fej hagymával megdaráljuk a húst, fűszerezzük, majd kolbászkákat formálunk belőle, és olajban kisütjük. Hagymát vajban megpároljuk, a darabokra vágott
Cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt, majd annyi vizet adunk hozzá, hogy puha kovászt kapjunk, és kétszeresére kelesztjük. Tojások sárgáját habosra keverjü
A húst 1,5 liter vízben feltesszük főni. A felaprított zöldségeket kevés zsírban húslével pároljuk 20-25 percig, majd belekeverjük az ecetet és a paradicsom
Borjúlábat fűszerekkel ízesített vízben 1 órán át főzzük, majd a húst lefejtjük a csontot. Szalonnát felkockázzuk, kiolvasztjuk, tűzálló tálba tesszük
Céklát hámozatlanul tesszük a levesbe. Többi céklát, zöldséget és a hagymát megtisztítjuk, összevágjuk, megpároljuk vajban, hozzáadjuk a paradicsomot, fok
A céklát és az almát megpucoljuk és darabokra vágjuk.
A finomra vágott hagymát az olívaolajon üvegesre pároljuk, majd hozzákeverjük a felvágott fokhagymát
A felszeletelt céklát megsózzuk és meglocsoljuk a citrom levével. Ezután vajban és kevés vízzel 20 percig pároljuk. Ezután a sárgarépával pároljuk tovább,
Reszelt citromhéjjal, sóval és a cukor felével felforraljuk a tejet, beleöntjük a darát, és 10 percig főzzük. Ha félig kihűlt, belekeverjük a tojássárgáj
Ugrás a lap tetejére >>