A csirkét négybe vágjuk, majd a vajon megpároljuk. Kevés vizet öntünk hozzá, rászórjuk a sót, borsot, babérlevelet, az összezúzott fokhagymát, és ráöntj
Gyümölcsöt szitán áttörjük, hozzáadjuk a hideg vízzel feloldott zselatinport, és habverővel addig verjük, míg keményedni nem kezd. Formába öntjük, és p
Megpároljuk vajban a hagymát, hozzáadjuk a kását, felöntjük húslevessel, hozzáadjuk az apróra vágott gombát, fűszerezzük, és 15 percig főzzük. Miután le
A halat darabokra vágjuk, megfűszerezzük, lisztben megforgatjuk és a felszeletelt hagymával együtt vajban kisütjük. Ehhez adjuk a paradicsompürét, a meghámozot
A felkockázott húst 1,5 liter vízzel főni tesszük. Lehabozzuk és felaprított hagymát teszünk a húslébe, megsózzuk és tovább főzzük. Vajon megpirítjuk a p
Heringet kifilézzük, sóval, borssal ízesített lisztbe forgatjuk, és vajban mindkét oldalát megsütjük.
Szalonnát kiolvasztjuk, zsírjában megpirítjuk a hagy
A céklát felkockázzuk és ecetes vízben megfőzzük, a levét leszűrjük és kihűtjük. Hozzáadjuk a felaprított főtt burgonyát, uborkát, hagymát és tojást,
Kacsát kívül-belül megsózzuk, megborsozzuk, kevés vizet öntünk alá, sütőben aranybarnára sütjük. Ha kihűlt feldaraboljuk.
Mártáshoz az almát, hagymát,
Ugrás a lap tetejére >>