A
burgonyát hámozzuk meg, és tegyük fel
vízben főni. Főzzük puhára, majd szűrjük le, és törjük össze. Tegyük egy lábosba a halhúst, a
borsot, a helerőlevesport, és a babérlevelet. Öntsünk rá forró vizet, és főzzük 5 percig. Szűrjük le, és vegyük le a hal bőrét, és távolítsuk el a szálkákat. Morzsoljuk össze a húst, és dolgozzuk össze a
burgonyával, a
petrezselyemzölddel, a
sóval és
borssal. Formáljunk belőle 12
krokettet. Panírozzuk be őket, mad csomagoljuk be, és tegyük 30 percre a hűtőbe. Tálalás előtt forró olajban süssük ki a krokketeket.
Előkészület: 20 perc, főzési,sütési idő: 40 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>