Omlós tésztát készítünk a tésztához felsorolt hozzávalókból, és 2 órát pihentetjük. Csirkét fűszeres
vízben puhára főzzük. Megpirítjuk
vajon a
rizst, és
vízzel felengedve megfőzzük. Megpároljuk a
gombát. Ha a csirke megfőtt bőrét lehúzzuk, húsát lefejtjük, felkockázzuk, összekeverjük a rizzsel, összevágott
tojásokkal és
gombával,
kaporral,
petrezselyemzölddel, fűszerekkel és 4 ek.
tejszínnel.
Tésztából két kerek lapot nyújtunk, tortaformába tesszük, hogy pereme is legyen, ráöntjük a tölteléket, befedjük egy másik lappal, megkenjük a te
tejét
tejszínes
tojássárgájával, és 30 percig sütjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>