Apróra vágjuk a hagymát, felszeleteljük a gombát, petrezselymet, tárkonyt és a vaj felén megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk őket. Ráöntjük a demi glace mártás
A parajleveleket enyhén sós vízben szinte szétfőzzük. Ezután csavarjuk ki a levét, és passzírozzuk le. Az így kapott pürét egyszerűen a fehérbormártáshoz
Az olívaolajat egy lábosban felforrósítjuk. A hagymát finomra vágjuk és az olajon üvegesre pároljuk. A borsot mozsárban megőröljük, és a vörösborral, a m
Aprítsuk fel a zellert és a zeller zöldet. A hagymát ugyan csak aprítsuk fel, és enyhén pirítsuk meg, majd adjuk hozzá a zeller és zeller zöldet. Sózzuk meg,
A hagymát és a fokhagymát megpucoljuk, a hagymát kockára vágjuk, a fokhagymát szétnyomjuk. A húst megmossuk, és csíkokra vágjuk.
A wokban felforrósítjuk az
A karalábét és a sárgarépát megpucoljuk és kockára vágjuk. az újhagymát megmossuk és karikára vágjuk. Az olvasztott vajat felforrósítjuk, majd a zöldség
A paradicsomokat mártsuk hirtelen forró vízbe, majd húzzuk le a héját, magozzuk ki és kockázzuk fel.
Az összevágott hagymát dolgozzuk össze az őrölt zsály
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom