» fél fej karalábé » 1 szál sárgarépa » 3 szál újahagyma » 2 ek. olvasztott vaj » 150 ml fehérbor » 5 ek. Pernod » 200 ml sör » 1 ek. őrölt édesköménymag » fél ek. finomra vágott turbolya » 3 ek. barna vajmártás » 1 ek. tejföl » só és bors
A karalábét és a sárgarépát megpucoljuk és kockára vágjuk. az újhagymát megmossuk és karikára vágjuk. Az olvasztott vajat felforrósítjuk, majd a zöldségeket megpároljuk benne. 5 perc után felöntjük a fehérborral, a Pernod-val és a sörrel, és még 5 percig főzzük.
Hozzáadjuk az édesköménymagot, a turbolyát és a vajmártást. Tejföllel, sóval és borssal ízesítjük.
Grillezett halak mellé kínáljuk.
Elkészítési idő: 20 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom