A hagymát és a fokhagymát finomra vágjuk. A sonkát felkockázzuk. Az olívaolajat felforrósítjuk egy serpenyőben, majd a hagymát, a fokhagymát és a sonkát meg
Az aszalt sárgabarackot éjszakára beáztatjuk a fehérborecet felébe. Leszűrjük, lecsöpögtetjük, majd az ecetet felforraljuk. A sárgarépát és a karórépát
Egy csöpp olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát és paprikát, majd kiszedjük őket (nem lesz rájuk szükség), majd beletesszük az összes többi hozzáva
A gombát, hagymát, vegyes zöldségeket felaprítjuk. Először megpirítjuk a cukrot kevés zsírban, majd beletesszük az előzőleg feldarabolt zöldségeket, és ba
A hagymát apróra vágjuk. A rukkolát megmossuk és lecsöpögtetjük, majd csíkokra vágjuk. A fokhagymát megpucoljuk és szétnyomjuk. Az olajat felforrósítjuk,
A fokhagymát finomra vágjuk, az olajbogyót apróra szeleteljük. A fokhagymát, a petrezselymet, a bazsalikomot, a balzsamecetet elkeverjük a hús alaplével, a fehé
Egy serpenyőben pirítsuk meg a lisztet és a fűszereket az olajban, majd dolgozzuk bele a víz és kefír keverékét (amit egy tálban jó alaposan elkeverünk, miel
A mazsolát beáztatjuk a sherrybe 2 órára, majd lecsöpögtetjük. A hagymát apróra vágjuk. A vajat és az olívaolajat serpenyőben felforrósítjuk, és a hagymá
Ugrás a lap tetejére >>