Apró darabokra vágjuk a hagymát, gombát, petrezselymet, sonkát és 3 dkg vajon az egészet megpirítjuk. A pirítás végeztével ráöntjük a barna mártást, para
A paprikákat amennyire lehet, péppé zúzzuk, erre öntjük a vörösbort a fűszerek kíséretében, és pár percig összefőzzük.
A paradicsom pürét, hagyma és zellerzöld kíséretében elkezdjük főzni. Körülbelül 15 perc után eltávolítjuk a zeller zöldet, és az egész hagymát, majd
A zsírból és a lisztből készítsünk rántást, engedjük fel a paradicsomlével, sózzuk, cukrozzuk. Tegyük bele a petrezselymet, és főzzük fel. Tálalás előt
A hagymát megpucoljuk és apróra vágjuk. Az olajat felforrósítjuk, a hagymát üvegesre pirítjuk. hozzáadjuk a konzervparadicsomot és a paradicsompürét, és kis
A paradicsomok héját késsel megkarcoljuk, és lobogó forró vízben blansírozzuk, hideg vízzel lehűtjük, héját lehúzzuk, kimagozzuk és kockára vágjuk. A ton
A fokhagymát és a hagymát megpucoljuk, a csilit megmossuk, és finomra vágjuk őket. Az olívaolajat felforrósítjuk, majd mindhármat megpároljuk.
A paradicsomok
Egy tálban forrósítsuk fel az olajat, majd időnként megkeverve pároljuk meg benne a paprikát (3-4 perc).
A csilipelyhet adjuk hozzá és további 1 percig párolj
Ugrás a lap tetejére >>