A tejmártást főzzük sűrűbbre. Vegyük le a tűzről, és kevergetve adjuk hozzá a tejszínnel elkevert tojássárgákat, majd a reszelt sajtot, és sózzuk meg. Á
A sárgarépát, a zellert és a hagymát meghámozzuk, és kockára vágjuk. Az olajat felforrósítjuk, és a zöldségeket megpároljuk, majd 7 perc múlva hozzáadjuk
A gyömbért és a hagymát felcsíkozzuk, az ecetbe szórjuk. Negyed órát állni hagyjuk, majd kínálhatjuk is.
Az elfelezett hagymát vajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a mézet, a szójaszószt és a bort. Néhány percig még így főzzük, majd besűrűsítjük a kevés vízz
Egyszerű barna rántást készítünk, a zsírban karamellizált cukorral, amihez lisztet öntünk. Az apróra vágott hagymát a barna rántásba keverjük, és kissé
A felmelegített zsiradékban a lisztet megpirítjuk, amíg barna nem lesz. Ezután hozzáadjuk a cukrot és a hagymaszeleteket. Továbbpirítjuk és vízzel vagy csontl
A cukrot pirítsuk meg a zsírban, adjuk hozzá a lisztet, és készítsünk rántást. A hagymát pucoljuk meg, vágjuk fel vékony szeletekre, és tegyük a rántáshoz
A hagymát karikára vágjuk. Az olajat felforrósítjuk, rászórjuk a cukrot és kevergetve karamellizáljuk. Rátesszük a hagymát, és 2 percig pároljuk. Felöntjü
Ugrás a lap tetejére >>