A spárgát megtisztítjuk, fás részét levágjuk, és 3 c,-es darabokra szeleteljük. Két lábosban külön-külön 1-1 ek. vajon, kis sóval és cukorral megpárolju
A spárgát megmossuk, fás részét eltávolítjuk. A spárgafejeket levágjuk, később köretként tálalhatjuk.
Felforrósítjuk a zöldséglevest, majd a spárgát
A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk. Felforrósítjuk az olajat egy serpenyőben, és megpároljuk benne a hagymákat. A spenótot megmossuk, csíkokra vágjuk,
Egy liter sós vízbe feltesszük főni a szárnyasaprólékot, és a csontot. A felaprított vegyes zöldséget, hagymát, gombát forrás után a lébe tesszük. Sózzu
A hagymát megpucoljuk, vékony karikára vágjuk. A sütőtököt felkockázzuk. A csilit megmossuk, kimagozzuk, és felaprítjuk. A hagymát és a sütőtököt a cukor
A paradicsomokat mártsuk forró vízbe, hogy könnyen le tudjuk szedni a héját. Vágjuk ketté, magozzuk ki és egy szűrön passzírozzuk át. Takarékon főzzük egy
A szilvát megmossuk, kimagozzuk, apróra vágjuk. Az almát meghámozzuk, kimagozzuk, felaprítjuk. A hagymát apróra szeleteljük.
A gyümölcsöket a mazsolával, a
A tojások sárgáját, a citromlevet, a tárkonyt, a tárkonyecetet, és a mustárt turmixgépben simára keverjük. A forró, olvasztott vajat belecsorgatjuk, és addig
Ugrás a lap tetejére >>