A
spárgát megtisztítjuk, fás részét levágjuk, és 3 c,-es darabokra szeleteljük. Két lábosban külön-külön 1-1 ek.
vajon, kis
sóval és
cukorral megpároljuk. Fehér részét 15 percig, zöld részét 10 percig. Leszűrjük és lecsepegtetjük.
A
hagymát apróra vágjuk és a maradék
vajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a
fehérbort, a sherryt, a zöldséglevest, a
tejszínt és 10 percig főzzük. A
lazacot apró kockára vágjuk, meg
sózzuk,
borsozzuk,
citromlével ízesítjük. Hozzáadjuk a mártáshoz és 3 percig főzzük. Hozzátesszük a
spárgákat és a mártást felmelegítjük.
Elkészítési idő: 30 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>