A birsalmát és az almát meghámozzuk, kimagozzuk, és kockára vágjuk. A hagymát finomra vágjuk. A mazsolát megmossuk, lecsöpögtetjük, és a gyümölcsökkel, a
Elkészítjük a barna mártást és ehhez hozzáadjuk a borban főtt darabokra vágott hagymát, babérlevele, egész borsot. 15 percig összefőzzük, végül leszűrj
A burgonyát meghámozzuk és kockára vágjuk. Forrásban lévő zöldséglevesben 10 percig főzzük. A fokhagymát finomra vágjuk, a petrezselymet megmossuk, felaprí
A két összetevőt jól összeforraljuk, végül leszűrjük.
Búzacsírát hozzáadjuk a langymeleg tejhez és hagyjuk megduzzadni. Mazsolát, diót szórhatunk rá.
Rántást készítünk zsírból és lisztből, amit csont lével engedünk fel. A masszát jól összekeverjük, beleöntjük az apróra kockázott capri bogyót, tejfö
Az olajat felforrósítjuk egy serpenyőben, és a kockára vágott szalonnát ropogósra sütjük.
A sajtot lereszeljük, majd a felvert tojásokat belekeverjük. Hozz
A húslevest, a balzsamecetet és a likőrt felforraljuk, és krémesre főzzük. Hozzáadjuk a créme fraiche-t és a bodzaszelét, majd sózzuk ,borsozzuk és mustárra
Ugrás a lap tetejére >>