A borsót forrásban lévő vízben megfőzzük, majd leszűrjük. A cukkinit megmossuk, a sárgarépát meghámozzuk és kis kockára vágjuk. Az olajat felforrósírjuk
A hagymát apróra vágjuk, a citromfüvet, a gyömbért és a thai gyömbérgyökeret meghámozzuk. A csilit kimagozzuk, és az egészet turmixgépben pépesítjük. A m
150 g fügét meghámozunk és kockára vágunk. A paradicsomlevet felforraljuk, beletesszük a fügét és tovább főzzük. Hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot,
Vegyítsük el a dióval a sót, a korianderlevelet és a borecetet. Adjuk folyamatos keverés közben a húsleveshez, majd keverjük bele a felaprított vöröshagymát
A gombát tisztítsuk meg, és forrázzuk le. Vágjuk apróra, majd a zsírban a reszelt hagymával pároljuk puhára. Szórjuk meg a liszttel, keverjük el, és engedjü
A gombát szeletekre vágjuk, hozzáadjuk a felaprított petrezselyemzöldet, majd forró olajon puhára pároljuk. A lisztet belekeverjük egy pohár vízbe. A csontlét
A felszeletelt hagymát olajon megdinszteljük, majd felöntjük fél deci vízzel, és készre pároljuk. Eközben a felcsíkozott gombát vajon megpároljuk, és a hagy
A bechamelhez hozzáadjuk a tejszínbe kevert tojás sárgáját, majd a reszelt sajtot. A vajat apróra vágva beleszórjuk, vagy belemorzsoljuk a mártásba és megsóz
Ugrás a lap tetejére >>