Egyszerű rántást készítünk lisztből, és vajból, amit felöntünk a húslevessel, sózzuk, borsozzuk, és simára keverjük. Az egészet kb. 25 percen át jól fe
A szardellát, majd a kapribogyót lecsöpögtetjük és apróra vágjuk. A fokhagymát megpucoljuk és felaprítjuk. Egy serpenyőben felforrósítunk 4 ek. olívaolajat
Rántást készítünk 5 dkg vajból, és lisztből, ezt felöntjük a húslével, és a fehérborral, sózzuk, majd felforraljuk. Hozzáadjuk a tojás sárgával kevert
A felaprózott hagymát a vajjal és a liszttel megpirítjuk, majd hozzáöntjük a bort, és 15 percig így főzzük. Ekkor sózzuk, borsozzuk, felöntjük a tejszínnel
A petrezselymet és a gombát összevágjuk, eközben a bort és a mártást összeöntjük és elkezdjük főzni. A hagymát és fokhagymát megtisztítjuk, és összev
A paraj leveleket enyhén sós vízben szinte szétfőzzük. Főzés után a leveleket finoman kicsavarjuk, és lepasszírozzuk. A parajpürét egyszerűen hozzáöntjük
A fokhagymát apró darabokra vágjuk, vagy fokhagyma passzírozóval szétzúzzuk. Rántást készítünk zsírból, és lisztből, ehhez adjuk a fokhagymát, és a cson
A megpucolt fokhagymát a kés segítségével összenyomjuk és a lisztből és a zsiradékból készült világosbarna rántásba tesszük. Ezután vízzel vagy húslev
Ugrás a lap tetejére >>