A mentát folyó víz alatt öblítsük át, csöpögtessük le, aprítsuk fel a leveleit és tegyük egy tálkába.
A levest kezdjük el hevíteni és adjuk hozzá a bo
A vajat megolvasztjuk, majd lehűtjük. A feketeborsot kissé megtörjük egy mozsárban. A hagymát kockára vágjuk, majd a fehérborral, a mézzel, a borssal és a bab
A két összetevőt egyszerűen összekeverjük. (hollandi mártást lásd a receptek között).
A narancsokat megpucoljuk, a hagymát megtisztítjuk, a narancshúst kockára vágjuk, a hagymát felaprózzuk. A paprikát megmossuk, kimagozzuk és felkockázzuk.
Ezek
A narancsokat forró vízben leöblítjük, majd a héjat lereszeljük és kifacsarjuk. A narancshéjat 50 ml narancslében puhára főzzük, majd szitán áttörjük. A
A tojások sárgáját, a citromlevet, a narancshéjat, és a mustárt turmixgépben simára keverjük. A forró, olvasztott vajat belecsorgatjuk, és addig keverjük, am
Felaprítjuk a gombát, kevés vízzel elkevert borban feltesszük főni. Addig főzzük, hogy egy kevés leve maradjon, majd ráöntjük a fehérmártást, hozzáadjuk a
A paradicsomot egy pillanatra mártsuk forró vízbe, így könnyen le tudjuk húzni a héját. Vágjuk ketté, magozzuk ki és egy szűrőn passzírozzuk át. Takarékon
Ugrás a lap tetejére >>