» 2 kezeletlen narancs » 500 ml szárnyashús alaplé » 6 szem kumquat (koktélnarancs) » egy kevés ételsűrítő » só és bors » 2 cl narancslikőr
A narancsokat forró vízben leöblítjük, majd a héjat lereszeljük és kifacsarjuk. A narancshéjat 50 ml narancslében puhára főzzük, majd szitán áttörjük. A maradék narancslevet és a hús alaplevet 30 percig főzzük.
A koktélnarancsokat félbevágjuk, kimagozzuk, és a mártáshoz adjuk. Ételsűrítővel besűrítjük. Sózzuk, borsozzuk és narancslikőrrel ízesítjük.
Sült kacsához kínáljuk.
Elkészítési idő: 15 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom