A hagymát felaprítjuk, majd forró olajon félig megpároljuk. Rátesszük a szeletekre vágott gombát, ráhintjük a felaprított petrezselyemzöldet, és megpirítju
A halfilét miután ecetes, sós vízben megfőztük hagyjuk kihűlni. A tojás sárgákat, citromlevet, egy kevés sót, 2 dl olajat csomómentesre keverünk. Felkockáz
Tojássárgákat gőz felett, kevergetés mellett habosra keverjük a tejszínnel, hozzáadjuk a vajat, és ha besűrűsödött citromlével és sóval ízesítjük.
A tejszínt és a tojás sárgákat összeöntjük, sózzuk, borsozzuk, és ezeket habosra keverjük. Ekkor hozzáadjuk az előzőleg felolvasztott vajat, és a fél citr
A vajat olvasszuk fel, és tegyük félre. Egy gyorsforralóban keverjük el a tojásokat a tejszínnel, és kis lángon habverővel keverjük habos masszává. Vegyük l
A banánt apróra vágjuk. A húslevest felforraljuk, hozzáadjuk a banánt és a Camparit, majd kissé elfőzzük.
Belekeverjük a homoktövis-zselét, sózzuk, borsozz
A szárított kapor helyett, amennyiben van használhatunk friss kaprot is. Rántást készítünk lisztből, és zsírból. Ehhez hozzáadjuk a kockára vágott hagymát
A kaprot vágjuk apróra. A zsírból és a lisztből készítsünk rántást, keverjük bele a kaprot, engedjük fel 2 dl vízzel, vagy húslével. Sózzuk, cukrozzuk,
Ugrás a lap tetejére >>