» 250 g vöröshagyma » 700 g hámozott, mag nélküli sütőtök » 1 piros csilipaprika » 350 g barna cukor » 1 kezeletlen citrom reszelt héja és leve » 1 ek. őrölt koriander » negyed.negyed őrölt római kömény és cayenne-i bors » 1 tk. só » 350 ml fehérborecet
A hagymát megpucoljuk, vékony karikára vágjuk. A sütőtököt felkockázzuk. A csilit megmossuk, kimagozzuk, és felaprítjuk. A hagymát és a sütőtököt a cukorral, a citromlével, a reszelt citromhéjjal, a fűszerekkel és a borecettel főzni kezdjük.
3 órát főzzük, majd lehűtjük és sült húsokhoz kínáljuk.
Elkészítési idő: 20 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom