» 1 dl demi glace mártás (lásd az előző recept alapján) » 1 dl paradicsommártás » petrezselyem ízlés szerint » 0,5 dl fehér bor » 0,5 dkg tárkonylevél » 0,5 g törött bors » 1 közepes fej hagyma » 10 dkg gomba » 6 dkg vaj » 2 cl konyak » 0,5 dkg só
Apróra vágjuk a hagymát, felszeleteljük a gombát, petrezselymet, tárkonyt és a vaj felén megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk őket. Ráöntjük a demi glace mártást, konyakot, bort, paradicsom mártást és 15 percig jól összefőzzük. A maradék vajat apróra vágjuk, vagy belemorzsoljuk a mártásba.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom