Oldalas félpuhára főzzük, hozzáadjuk az áztatott babot, összevágott zellert, petrezselyemzöldet és a fokhagymát. Ha megpuhul rántással sűrítjük, beletessz
Tyúkot és a csontot 5 l vízben feltesszük főni. Ha forr szedjük le a habját, tegyük bele a zöldséget, fűszerezzük és főzzük puhára.
Hagymát pároljuk m
Kivert bordákat megsózzuk, megborsozzuk, forró olajban mindkét oldalát kisütjük. Kivesszük a húst, megpirítjuk zsírjában a hagymát, beleszórunk egy kevés p
Süllő gerincét egy kissé betörjük. Mindkét oldalát bevagdossuk, megsózzuk. Készíthetjük úgy, hogy megkenjük zsírral, morzsába forgatjuk, és hevített ros
Fogunk egy fazekat, beletesszük a marha- és sertéshúst, majd lisztet szórunk rájuk, és megpirítjuk őket. Ezután hozzáöntjük a húslevest, hozzáadjuk a felko
Csirkemellet csíkokra vágjuk, gömböket fúrunk a dinnyéből, almából és a barackból. Összekeverjük, és ráöntjük a majonézzel és citromlével elkevert, f
Halat kifilézzük, feldaraboljuk, és a haltejjel, ikrával együtt besózva félretesszük. Fejeket és csontokat karikára vágott hagymával és sóval, 2 l vízben,
A hagymát megtisztítjuk, majd felaprózzuk, és egy lábosba tesszük. A halakat megtisztítjuk, uszonyait, a halfejeket, farkakat és az apróhalakat két literrel ví
Ugrás a lap tetejére >>