Halat bevagdossuk, és a nyílásokba füstölt szalonnát teszünk. Megsózzuk, megszórjuk paprikával, tepsibe tesszük, és leöntjük olvasztott vajjal. Mellérakjuk
Feldarabolt csirkét megsózzuk, paprikás lisztbe forgatjuk, és forró zsírban kisütjük. Kivesszük a húst a zsírból, kisütjük benne a felkockázott szalonnát,
Vágjuk fel kockára a húst, a hagymát vágjuk apróra. Hevítsük fel az olajat, és pároljuk meg benne a hagymát. Tegyük hozzá a húst, és keverjük össze. Amik
Harcsát szeletekre vágjuk, sózzuk, megforgatjuk paprikás lisztben, és a zsírban pirosra sütjük.
Zsírban megpároltjuk a felkarikázott hagymát, rátesszük a
Húsokat kétszer megdaráljuk, fűszerezzük, belereszeljük a citrom héját, kolbászkákat formálunk belőle, majd vajban kisütjük.
Zsírt a cukorral és a tojások sárgájával kikeverjük, hozzáadjuk a tejfölt, reszelt citromhéjat, és a tojások kemény habbá vert fehérjét. Ebbe keverjük be
Csirkét feldaraboljuk, májat kétfelé vágva a két szárnya közé szorítjuk. Csirkedarabokat megsózzuk, majd lisztbe, felvert tojásba és morzsába forgatva bő z
Salátát metéltre vágjuk, retket megreszeljük, csíkokra vágjuk a párizsit, apróra az újhagymát és karikára a kemény tojást. Egy kis mustárt elkeverünk egy
Ugrás a lap tetejére >>