Kacsát feldaraboljuk és besózzuk. Szalonnát felkockázzuk, kisütjük, és leszűrjük. Zsírjában átforgatjuk a húst, majd átrakjuk őket egy másik edénybe. A
Megfőtt burgonyát karikára vágjuk, összevágjuk az uborkát, almát, paprikát, paradicsomot és a hagymát. Mustárral elkeverjük a tojássárgáját, adunk hozzá
Nyúlgerincről lefejtjük a húst, és felszeleteljük. Fűszerezzük, meglocsoljuk olajjal, és félretesszük. Felkockázott, kisütött szalonna zsírjában megpirít
Nyulat megtűzdeljük füstölt szalonnával, bedörzsöljük citromlével, megsózzuk, majd 2 órát állni hagyjuk. Tepsibe tesszük, ráöntjük a zsírt, és forró s
Dagadót középen felszúrjuk. Megpároljuk az összevágott hagymát, rátesszük az összevágott májat, és pár percig pirítjuk. Megszórjuk kis pirospaprikával,
Félpuhára főzzük a rizst. Felkockázott füstölt szalonnát kisütjük, zsírjában megpirítjuk az összevágott hagymát, hozzáadva a kockára vágott májat. Fő
Hámozott tököt vékonyra vágjuk, megsózzuk, állni hagyjuk, majd kinyomkodjuk. Konyharuhára egy réteslapot terítünk, meglocsoljuk egy kis zsírral, ráhelyezzük
Szeletelt gombát zsiradékban megpároljuk, megszórjuk petrezselyemzölddel, liszttel, fűszerezzük, és a tűzről levéve belekeverjük a tejföl felét. Minden pala
Ugrás a lap tetejére >>