» 1 l jéghideg víz » 500 g hámozott, érett paradicsom » 250 g zsemlemorzsa » 75 g pirított mandula » 60 ml extraszűz olívaolaj » 1 kimagozott, durvára vágott, piros kaliforniai » paprika és még a díszítéshez » 1 hámozott, vékony szeletekre vágott uborka » 1 finomra vágott mogyoróhagyma » 1 gerezd fokhagyma » 2 evőkanál fehérborecet » só és frissen őrölt fekete bors » friss korianderlevél a díszítéshez
A paradicsomot, a paprikát, az uborkát, a hagymát, a zsemlemorzsát, a mandulát és a fokhagymát keverjük simára a robotgépben. öntsük hozzá az olajat, az ecetet és a vizet. Sózzuk, borsozzuk. Még pár másodpercig keverjük. Merjük levesestálakba, kaliforniai paprikával és korianderrel díszítve tálaljuk.
Elkészítési idő 5 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom