A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, a vöröshagymát és a póréhagymát apróra vágjuk, a fokhagymát összezúzzuk, a répát csíkokra vágjuk és a zellert
Megmossuk és megtisztítjuk a marhát, a csonttal együtt egy órára előmelegített sütőbe tesszük.
A zöldségeket megtisztítjuk, a hagymát négy részre vágju
A csirkét megtisztítjuk, nyolc részre szétszedjük, majd egy lábosba tesszük, és feltöltjük vízzel. Főzni kezdjük, közben beletesszük az összes megtisztít
A pác hozzávalóit jól összeturmixoljuk és a csirkecombcsíkokra kanalazzuk. Fél napig hűtött helyen hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.
A húst az olívaolaj
A húslevesben megpároljuk a rizst vagy a tésztát.
Felverjük keményre a tojásokat, ezután hozzádolgozzuk a citrom levét, a vizet és egy picit a húslevesből.
A csirkehúst egy lábosba feltesszük főni, majd amikor majdnem teljesen megpuhult, hozzáadjuk a zöldségeket és a fűszereket is. Amikor a hús teljesen megpuhult,
A zellert, sárga- és fehérrépát megtisztítjuk, feldaraboljuk, majd hozzáadjuk a borjúcsontot és a babérlevelet, 3 l vízzel felengedjük, majd 2 órát főzzük
Egy hagymát apríts pirosra, és süsd üvegesre. öntsd rá a sört, a húslevest, és 15-20 percig főzd lassú tűzön. A másik hagymát gyaluld le uborkagyalun, és
Ugrás a lap tetejére >>