Megmossuk és megtisztítjuk a marhát, a csonttal együtt egy órára előmelegített sütőbe tesszük.
A zöldségeket megtisztítjuk, a hagymát négy részre vágjuk, a fokhagymát összezúzzuk, a zellert, a póréhagymát és a paszternákot összevágjuk és a húshoz adjuk 20 percig sütni. Ezután egy lábasba rakjuk, hozzáöntjük a vizet és 2 órán át letakarva főzzük. Közben a zaftot is rálocsoljuk, petrezselyemmel, babérlevéllel és borssal ízesítjük. Ezután fedő nélkül lassú tűzön még 3-4 óráig pároljuk, a végén pedig leszűrjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom