» 2 közepes vöröshagyma » 2 evőkanál olaj (vagy zsír) » 2 bajor perec (kissé szikkadt) » 1,5 dl világos sör » 7dl húsleves » só » őrölt bors » reszelt szerecsendió » 1 csokor metélőhagyma
Egy hagymát apríts pirosra, és süsd üvegesre. öntsd rá a sört, a húslevest, és 15-20 percig főzd lassú tűzön. A másik hagymát gyaluld le uborkagyalun, és a vékonyra vágott hagymakarikákat süsd szép pirosra kis zsiradékon. A felkarikázott kb. fél cm vastagon szelt pereceket szárazon pirítsd meg. Ízesítsd sóval, borssal, reszelt szerecsendióval, tedd hozzá a sült hagymát, a pereckarikákat, és lefedve 5 percig dagadni hagyjuk. Mielőtt tálalnád szórd bele a felaprított hagymakarikát.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom