A hagymát finomra vágjuk, és forró olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a paradicsomot, kis ideig pároljuk, majd felöntjük kevés vízzel, felforraljuk, és át
A hurkát két liter vízben megfőzzük. Eközben a felaprózott hagymát az olajon megpirítjuk, majd rászórjuk a lisztet. Ezzel sűrűsítjük be a levest, majd a s
Húsokat beáztatjuk hideg vízbe. Felteszünk főni vizet, benne a zöldségekkel, és pár szem borssal. Beletesszük a húsokat. Fél óra múlva pedig a krumplit is.
A zsemléket beáztatjuk, a hagymát apróra vágjuk, és az olajon megdinszteljük. A májat megtisztítjuk, leöblítjük és aprítógépbe tesszük, vagy késsel elka
A májkonzerveket keverjük simára a csontlével, adjuk hozzá az apróra vágott petrezselymet. Sózzuk, borsozzuk, és főzzük 10 percig. A tojássárgákat keverjük
A levest felhevítjük. A lisztet összegyúrjuk a tojással és sóval, majd kis adagokban beledolgozzuk a tejet és a vajat. 20 percig állni hagyjuk, majd belekeverjü
A hagymákat és a chilit az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a darált húst, és további 5 percig így pirítjuk. Ekkor belekeverjük a köményt, a paradicsomot,
A hagymákat és a chilit az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a darált húst, és további 5 percig így pirítjuk. Ekkor belekeverjük a köményt, a paradicsomot,
Ugrás a lap tetejére >>