Tisztítsuk és mossuk meg a zöldségeket, majd karikázzuk fel.
A vajon kezdjük el sütni az összevágott zöldségeket, majd helyezzünk rá fedőt és takarékon p
Az aprólékot megmossuk és összevágjuk. 1,5 l sós borsos vízben a zöldségeket puhára főzzük. Rántást készítünk zsírból, lisztből, petrezselyem hozzáad
A csirkét megmossuk és összevágjuk, a zöldségekkel, sóval, borssal csirkelevest főzünk, majd leszűrjük. A csirkemellet lefejtjük a csontról és összevágjuk
A feldarabolt csirkét egy lábosba tesszük, felöntjük vízzel, sózzuk, majd főzni kezdjük. A habot a tetejéről lekanalazzuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt rép
Tisztítsuk meg, jól mossuk át, majd vágjuk fel a csirkéket és adjunk hozzá 3 liter vizet. Ha felfőtt fölözzük le a habját és tegyük bele a megpucolt és fé
Fogunk egy lábost, beletesszük a feldarabolt tyúkot és a zöldségeket, majd felöntjük három liter vízzel. Az egészet puhára főzzük, majd leszűrjük. A lé e
1,5 liter sós vízben 2 órán keresztül főzzük a csontot és a zöldségeket. A tarhonyát zsiradékban pirítjuk, apróra darabolt hagymát, petrezselymet, pirospap
A borjúcombot előkészítjük, felaprítjuk, majd másfél liter vízben feltesszük a tűzhelyre. A zöldséget előkészítjük, felaprítjuk majd a levesbe helyezzü
Ugrás a lap tetejére >>