Mossuk meg alaposan a húst vagy a csontot, attól függően miből szeretnénk készíteni. Majd fogjunk egy akkora lábost, hogy 3 liter hideg vízben fel tudjuk tenni
Vágjuk apróra a csirkehúst és a sertéshúst és 10 percig forraljuk a levesben, majd tegyük bele a csíkokra vágott gombát, bambuszrügyet és sonkát, a zöldbor
A babot és a csülköt előző nap áztasd be külön- külön. Vízben tedd föl főni, babérlevéllel együtt. 40- 45 perc csöndes forralás után tedd bele a zölds
A kacsa bőrét bevagdossuk, besózzuk, majd 10 percig így sütjük. Ekkor a zsírját kiöntjük, további 5 percig sütjük, majd félretesszük. A zsírjában megpir
A vadrizst sós vízben megfőzzük, leszűrjük és lecsöpögtetjük.
A kacsát beirdaljuk és bedörzsöljük a fűszerkeverékkel, majd mindkét oldalát ropogósra
A felkockázott húst 1,5 liter vízben főzni kezdjük, sózzuk, borsozzuk, közben lehabozzuk. Eközben a felaprózott hagymát a vajon megpirítjuk, hozzáadjuk a felk
A laskára vágott leves zöldséget és a hagymát a forró zsiradékon megpirítjuk, majd megszórjuk liszttel és továbbpirítjuk. Ezután pirospaprikával ízesítj
Egy lábosban összekeverjük a hagymákat, a zellert, a répát, a húst, a tojásfehérjét és a tojáshéjat, majd felöntjük a forró alaplével. Így újra felfor
Ugrás a lap tetejére >>