A húst mossuk meg, és vágjuk csíkokra. A fokhagymát vágjuk apróra, a hagymát kockázzuk, a gombát daraboljuk fel. A kínai babot mossuk meg, és daraboljuk fel.
A combokat tegyük kuktába, és öntsük fel 7 dl sós vízzel, és főzzük 10 percig. Szűrjük le, és vegyük le a csontról a húst. Vágjuk kockára, és tegyük v
Elkezdjük hevíteni a kockára vágott szalonnát és üvegesre pároljuk benne az összevágott hagymát, majd hozzádolgozzuk a zúzott fokhagymát. Ízlés szerint s
A felaprózott hagymát megpirítjuk, majd rászórjuk a paprikát, és beletesszük a felkockázott húst. Sózzuk, borsozzuk, majd kevés bort és vizet öntünk hozzá
A csirkéket (vagy galambokat) elnegyedeljük, majd főzni kezdjük. Miután felforrt, beletesszük a zöldségeket, és a fűszerekkel ízesítjük. Amikor a hús telje
A húst daraboljuk fel, majd tegyük fazékba, és öntsük fel 3 liter vízzel. Sózzuk, borsozzuk, és főzzük puhára. A mazsolát mossuk meg, tegyük a borba, és ke
Kockára vágjuk a burgonyát és 1,5 liter sós vízben félkészre főzzük. Tésztát készítünk lisztből és tojásból, a kész tésztát kockákra aprítjuk és
Bográcsban szalonnadarabokat sütünk, majd kiszedjük. Beletördeljük a száraz tésztát és zsírban megpirítjuk, majd ezt is kiszedjük. A zsírt felöntjük előm
Ugrás a lap tetejére >>