A tyúk zsírzóját és gégéjét kivágjuk, majd a fartővel együtt sós vízben főzni kezdjük. Amikor felforrt, lehabozzuk. Utána beletesszük a zöldségeket és
Tegyük fel a csontot és a húst hideg vízbe főni, gyengén sózzuk meg, majd habozzuk le. A zöldségeket tisztítsuk meg, és tegyük a már lehabozott levesbe. Gyen
A tésztát az alaplében megfőzzük, majd hozzáöntjük a bort, sózzuk, borsozzuk. Ezután eloszlatjuk a tányérokban, majd a petrezselyemmel és a parmezánforgács
A tésztát és a babot az alaplében megfőzzük, majd hozzáöntjük a bort, sózzuk, borsozzuk. Ezután eloszlatjuk a tányérokban, majd a petrezselyemmel és a parme
A tésztát az alaplében megfőzzük, majd hozzáadjuk a bort és a húst, sózzuk, borsozzuk. Ezután eloszlatjuk a tányérokban, majd a petrezselyemmel és a parmezá
A madarat megmossuk, majd hideg vízben főzni kezdjük. A zöldségeket megmossuk, majd a levesbe tesszük. Amikor forr, lehabozzuk, és kis lángon 1 órát főzzük. M
A tésztát az alaplében megfőzzük, majd hozzáöntjük a bort, sózzuk, borsozzuk. Ezután eloszlatjuk a tányérokban, majd a petrezselyemmel és a parmezánforgács
A húsból, velős csontból és a zöldségekből húslevest főzünk. Amikor megpuhultak a hozzávalók, kivesszük a levesből, leszűrjük, majd a húst és a zölds
Ugrás a lap tetejére >>