A hagymákat és a kimagozott chilit az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a csirkehúst, az alaplevet és a bort. Forrástól számított 5 percig főzzük lefedve, m
A húst másfél liter vízben főzni kezdjük, a habot folyamatosan lekanalazzuk róla. 20 perccel a főzési idő vége előtt beletesszük a feldarabolt zöldségeket
A megtisztított húsokat engedjük fel 3 liter vízzel és ha felfőtt fölözzük le a habját és pároljuk fél órán át. Ezután rakjuk bele a megtisztított hagym
A csirke részeit egy lábosba tesszük, felöntjük vízzel, sózzuk, majd főzni kezdjük. Forrás után a habját lekanalazzuk, majd hozzáadjuk a hagymát és a felda
Laksakrém:
3 gerezd fokhagyma
2 piros csilipaprika
1 citromfűszár
1 evőkanál korianderlevél
1 teáskanál rákpaszta
1 teáskanál finomra vágott gyömbér
A csirkét, egy hagymát, egy répát, egy zellerszárat a fokhagymával bő vízben felfőzünk, letakarjuk fedővel és másfél órán át takarékon pároljuk. Közbe
Egy lábosba tesszük a húst és az összes zöldséget, valamint a petrezselymet és a babérlevelet, és felöntjük vízzel. Sózzuk, borsozzuk, majd forrástól szá
Egy lábosba tesszük a húst és az összes zöldséget, valamint a petrezselymet és a babérlevelet, és felöntjük vízzel. Sózzuk, borsozzuk, majd forrástól szá
Ugrás a lap tetejére >>