A húst és a csontot egy lábosba tesszük, felöntjük 1,5 liter sós vízzel, majd főzni kezdjük. A tetején keletkező habot folyamatosan eltávolítjuk, a felapró
Daraboltassuk fel a csontot, majd tegyük előmelegített sütőbe egy órára. Ugyanebben a tepsibe halmozzuk az összevágott hagymát, a feldarabolt répát, a megpuco
Forraljuk fel a vizet, csontot és a húst. Adjuk hozzá a hagymát, szegfűszeget, borsot, szerecsenvirágot, majd főzzük 3 óráig, míg az egyharmada el nem párolog
Fogunk egy lábost, beletesszük a húst, a csontot és az összes zöldséget, majd felöntjük kb. 1 liter vízzel, és így főzni kezdjük. Miután elkészült a hús
A megolvasztott vajon, a hagymát megpároljuk. Hozzáadjuk a tejet és a borsot, majd sóval, borssal ízesítjük. A brokkolit szétszedjük és beletesszük a levesbe
Az apróra vágott szalonnát halvány barnára pirítjuk, majd csak a zsírjában dinszteljük a szintén apróra vágott vöröshagymát.
Ha kész, hozzáadjuk a kar
Egy lábosban összekeverjük a hagymákat, a chilit, a zellert, a répát, a húst, a tojásfehérjét és a tojáshéjat, majd felöntjük a forró alaplével. Így új
Egy lábosba tesszük az árpagyöngyöt, a kakukkfüvet, a babérlevelet, a petrezselymet és a borókabogyót, felöntjük az alaplével, majd forrástól számított 2
Ugrás a lap tetejére >>