A halat tegyük fel főni 1,5 liter sós, ecetes, babérleveles, borsos, hagymás vízben. Főzzük meg, majd szűrjük le. A halat szálkázzuk ki, és tegyük félre a
Az ecetet 5 deci vízbe öntjük, felforraljuk, majd beletesszük a csontot és a húst. Néhány percig így forraljuk, majd az egészet leszűrjük. A felkockázott sza
Fogunk egy edényt, beletesszük a körmöket, majd felöntjük vízzel, és hozzáadjuk a csülköt, a hagymát és a fűszereket. Így puhára főzzük, majd a mustáro
A galambokat megtisztítjuk, elnegyedeljük, majd egy lábosba tesszük. Felöntjük másfél liter vízzel, majd főzni kezdjük. Eközben az összes zöldséget megtisz
Fogunk egy lábost, beletesszük a csirkeszárnyakat, majd felöntjük vízzel, és így főzni kezdjük. Sózzuk, a petrezselyemmel ízesítjük, majd a tejfölös, lisz
A darált húst keverjük össze a beáztatott zsemlével, 1 tojással, a petrezselyemmel, sóval és borssal. Készítsünk a masszából diónyi golyókat, és főzzük
Egy tálban a darált húshoz keverjük a hagymát, egy fokhagymát, a parmezánt és az oregánó felét, sózzuk, borsozzuk, majd kb. 20 gombócot csinálunk belőle. A
Egy tálban a darált húshoz keverjük a hagymát, egy fokhagymát, a parmezánt és az oregánó felét, sózzuk, borsozzuk, majd kb. 20 gombócot csinálunk belőle. A
Ugrás a lap tetejére >>