» 25 dkg darálthús » fél zsemle » 1 tojás » 1 kk. apróra vágott petrezselyem » só, bors » 1 csomó metélőhagyma » 2 leveskocka vagy 2 kanál ételízesítő
A darált húst keverjük össze a beáztatott zsemlével, 1 tojással, a petrezselyemmel, sóval és borssal. Készítsünk a masszából diónyi golyókat, és főzzük ki 1 liter forrásban lévő vízben. A főzőlevet szűrjük át, tegyük bele a leveskockát vagy az ételízesítőt, és pár percig forraljuk. Tegyük vissza a gombócokat, és a levest szórjuk meg apróra vágott metélőhagymával.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom