» 1,8 l csirkealaplé » 150 g rizs vagy 125 g kagylótészta » 3 tojás » 1 citrom leve » 1 ek. hideg víz » só és bors » A díszítéshez: » citromkarikák
A húslevesben megpároljuk a rizst vagy a tésztát.
Felverjük keményre a tojásokat, ezután hozzádolgozzuk a citrom levét, a vizet és egy picit a húslevesből. Ezt a masszát a levesbe kanalazzuk, sóval és borssal ízlés szerint fűszerezzük. A levest ne főzzük fel, csak tartsuk melegen. Rögtön kis tálkákba szedjük és citromkarikákkal díszítjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom