Egy hagyományos húslevest készítünk, csak a hús mellett füstölt húst is teszünk bele. Betétként pedig zsemlegombócot főzünk bele, és metélőhagymával í
Feldaraboljuk a kacsát, és bő vízben feltesszük főni. Beletesszük a hozzávalókat, és a forráskor felgyülemlett habot leszedjük. Mikor már puha a hús, kaná
A csontot engedjük fel 3 liter vízzel és a vörösborral. Kezdjük el főzni és adjuk hozzá a megtisztított répát és a póré-, valamint vöröshagymát. Fűszer
Hideg vízben feltesszük főni a feldarabolt varjút. Hozzáadjuk a zöldségeket és sózzuk. Ha megfőtt, belefőzzük a tésztát és tálaljuk.
A nyelvet felkockázzuk, majd egy lábosba tesszük, felöntjük két liter vízzel, és főzni kezdjük. Amikor félig megpuhult, beletesszük a beáztatott babot és a
Az alaplébe tesszük a gyömbért, a szegfűszeget, az ánizst, a fahéjat, a borsot és a halszószt, felforraljuk, majd lefedve még egy órát főzzük. Ezután az eg
Főzzük meg a tésztát a csomagolás szerint. Csepegtessük le és tegyük félre. Az alaplevet, a csillagánizst, a fahéjrudat, a gyömbért és a barna cukrot keverj
A hagymát, a chilit és a gyömbért az olajon megpirítjuk, majd a curryvel együtt még további 2 percig pirulni hagyjuk. Ezután hozzáadjuk a húst és az alaplevet
Ugrás a lap tetejére >>