A hozzávalókat tegyük egy lábosba, keverjük össze, és tegyük fel főni. Fedjük le, és főzzük 40 percig.
Előkészület: 5 perc, főzési idő: 40 perc.
A rizst és a borsót külön lábosban puhára főzzük, majd összekeverjük. Hozzáadjuk a vajat, a curryt, majd tálra tesszük, és a reszelt parmezánnal meghintve
Az elkészítési folyamat ugyanaz, mint a sonkás rizottónál, csak sonka helyett veronait teszünk bele. A receptből kihagyjuk a borsót, és pluszba paradicsompüré
A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd rátesszük a rizst, és felöntjük a borral. Amikor a bor elfőtt, felöntjük a levessel, majd ha ez is elfőtt, bele
Tegyük a rizst sós vízbe úgy, hogy ellepje. Zárjuk le az edényt, főzzük kis lángon. Főzzük addig, míg be nem issza az összes levet.
Tegyük a rizst forrásban lévő sós vízbe, amibe pár csepp olajat és citromlevet csepegtettünk. Hagyjuk főni 15 percig. Ha kész, csepegtessük le, tegyük hideg
Egy ek. olajon futtassuk meg a rizst, engedjük fel kétszer annyi vízzel, adjunk hozzá egy kevés sót, az ételízesítőt, és fedő alatt pároljuk meg. Amikor lang
Pirítsuk meg a zsírt egy kis zsiradékban. Adjunk hozzá 2-szer annyi vizet és sózzuk meg. Mikor felforrt, hagyjuk főni kis lángon, míg a víz fel nem szívódik.
Ugrás a lap tetejére >>