A burgonyát héjában főzzük meg, vágjuk darabokra, a zsírban pirítsuk meg, és szórjuk meg petrezselyemmel.
A karottát egyenletesen feldaraboljuk és enyhén cukros, sós vízben puhára főzzük. Miután megpuhult leszűrjük. A petrezselyemzöldet megmossuk, felaprítjuk, é
A felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd ezen megpirítjuk a felaprózott hagymát. Ezután hozzáadjuk a felszeletelt gombát, sózzuk, borsozzuk, és negye
A krumplit megmossuk, majd kb. negyed órán át sós vízben áztatjuk. Ezután ledörzsöljük és megtöröljük őket. Tepsibe tesszük a burgonyákat, ráöntjük az
A krumplit megmossuk, héját lekaparjuk, majd feldaraboljuk, és olajon fedő alatt puhára pároljuk. Eközben a petrezselymet felaprózzuk, majd a főtt krumplira szó
A krumplit megmossuk, héját lekaparjuk, majd feldaraboljuk, és addig főzzük sós vízben, amíg puha nem lesz. A vajat serpenyőben megolvasztjuk, majd beletesszük
Lisztbe beleütjük a tojásokat, sót, és annyi tejet, hogy közepes keménységű legyen, végül hozzáadjuk a vágott petrezselymet. Sós vizet forralunk, és galusk
Az olajra szórjuk a porcukrot, majd ebben megpirítjuk a felkarikázott hagymát. Hozzáadjuk a felcsíkozott káposztát, sózzuk, a köménnyel ízesítjük, majd ha k
Ugrás a lap tetejére >>