A rizst megfőzzük, és összekeverjük a felaprított zöldségekkel, majd leöntjük a fűszeres, olajos vízzel.
200°C-ra melegítsük elő a sütőt. Gázsütő esetén 6-os fokozat. Tegyük tepsibe a három részre felvágott hagymákat és sózzuk- borsozzuk. Az olajat csurgassu
A burgonyát nagyon vékonyra felszeleteljük, és arany barnára sütjük a zsírban, majd ízlés szerint sózzuk.
A krumplit megmossuk, héját ledörzsöljük, majd egy tepsibe tesszük, olajat öntünk rá, és pirosra sütjük. Figyeljünk arra, hogy a krumplik mindenhol egyenlete
Hámozzuk meg a burgonyát, és egyik oldalukon ejtsünk több bemetszést a közepükig. Tegyük a burgonyát külön alufóliára, és kenjünk rá egy kevés olajat. N
Burgonyát meghámozzuk, és felkockázzuk. Felhevítjük az olajat, rádobjuk a burgonyát, négybe vágott fokhagymát, rozmaringot, összekeverjük és sózzuk. 3 perc
A hasábokra vágott krumplit olajban megsütjük, a felszeletelt hagymát pedig az olívaolajon megfuttatjuk. Felöntjük a borral, 4 deci vízzel, majd 20 percig így p
A zöldségeket folyó víz alatt átöblítjük, lecsöpögtetjük és tetszés szerint felszeleteljük. A rozmaringos olajat el kezdjük hevíteni és fokozatosan belet
Ugrás a lap tetejére >>