A burgonyát hámozzuk meg, vágjuk fel vékony hasábokra, és bő zsírban süssük ki, majd sózzuk meg.
Burgonyát meghámozzuk, vékony karikára szeleteljük. Kivajazunk egy tűzálló tálat, lerakunk egy réteg burgonyát, mogyorónyi vajat, megszórjuk finomra vágott
A krumplit meghámozzuk, megmossuk, feldaraboljuk, majd addig főzzük, amíg puha nem lesz. Ekkor összetörjük, vagy villával összenyomkodjuk, beleöntjük a tejet,
Egy edényben vagy olajsütőben az olajat 170 fokra forrósítjuk. Az édesburgonyát karcsú hasábokra vágjuk, és a forró olajban 1,5 perc alatt elősütjük. Amik
A krumplit megpucoljuk, folyó víz alatt átöblítjük, majd lecsöpögtetjük. Ezután vágjuk hosszú hasábokra és újra mossuk meg, szárítsuk meg. Ezután a forr
A kimagozott, meghámozott fél őszibarackokat magházukkal fölfelé kivajazott tűzálló tálba ültetjük. A mag helyére borsónyi vajat rakunk, és csipetnyi szere
Egy tálban elkeverjük a tojást a ricottával, majd sózzuk, borsozzuk. Egy keveset teszünk a mártásból egy jénai aljára, majd rétegezve beletesszük a padlizsá
Padlizsánt felkarikázzuk, besózzuk, hogy ne legyen keserű. Tűzálló tálat kiolajozunk, lerakjuk a padlizsánokat, megszórjuk borssal, bazsalikommal, origánóval,
Ugrás a lap tetejére >>