A lisztet keverjük össze a tojással, a sajttal, egy kis sóval és egy kevés vízzel. Szaggassuk forró vízbe, főzzük ki, szűrjük le, és forró zsírban forgass
A karfiolt főzzük meg sós vízben. A vajat olvasszuk fel, keverjük bele a reszelt sajtot, a tejfölt, sózzuk meg. A karfiolrózsákat tegyük tűzálló tálba, önt
Nagy fokozaton melegítsük elő a grillsütőt. Ha nagyok a póréhagymák, vágjuk őket ketté. A póréhagymát tegyük bele nagy serpenyőben felforrósított olajba
Zucchinit hosszanti irányban felszeleteljük, fél órára enyhén sós vízben érleljük, lecsorgatjuk, lisztbe forgatjuk, forró olajban kisütjük. Paradicsomot megh
A paradicsomot, uborkát, főtt zellert felkockázzuk, és leöntjük a tojás sárgákkal kevert sajttal, mustárral, tejszínnel, fűszerekkel, és tálaljuk.
Egy edényben vagy olajsütőben az olajat 170 fokra forrósítjuk. A burgonyát félcentis kerek szeletekre vágjuk, és a forró olajban 1,5 perc alatt elősütjük. A
Sárgarépát felkarikázzuk. Lábasban felolvasztunk 50 g vajat, rádobjuk a répát, aláöntünk egy kevés húslevest, sózzuk, borsozzuk, majd lassú tűzön párolj
A répát tisztítsuk meg, folyó víz alatt öblítsük át és vágjuk vékony karikákra, majd tegyük egy edénybe. Öntsük fel bőségesen vízzel és adjuk hozzá
Ugrás a lap tetejére >>