A paradicsomokat mossuk meg, vágjuk félbe, és zsírban süssük barnára. Amikor megsült sózzuk meg.
Egy edényben vagy olajsütőben az olajat 170 fokra forrósítjuk. A paszternákot, a sárgarépát és a burgonyát karcsú hasábokra vágjuk, és a forró olajban 1,5
A répát és a krumplit megpucoljuk, felvágjuk és sós lobogó vízben fél óráig pároljuk. Ezután lecsöpögtetjük, turmixgépbe tesszük és simára keverjük.
A krumplit meghámozzuk, megmossuk, majd legyaluljuk, és forró olajban megsütjük. Tálaláskor sózzuk.
Pucoljuk meg, folyó víz alatt öblítsük át és daraboljuk fel a répát. Sós vízben pároljuk puhára, majd ha kihűlt botmixerrel keverjük simára. Dolgozzuk bel
A krumplit meghámozzuk, megmossuk, majd egyforma kis rudakra felvágjuk. Sós vízben megfőzzük a krumplit, majd leszűrjük, és olajon ropogósra sütjük.
Melegítsük elő a sütőt 230 fokra. A sütőtököt tegyük egy tepsibe és locsoljuk megy 1 evőkanál olajjal. Süssük 20 percig. A maradék olajon pároljuk puhár
A főtt, forró orzót a sütőtökkel és a parmezánnal összekeverjük. Az olívaolajat, a citromlevet és a fokhagymát is összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, és az
Ugrás a lap tetejére >>