» 45 dkg orzó, a csomagolása szerint megfőzve » 45 dkg kockára vágott, sült sütőtök » 20 dkg frissen reszelt parmezán » olívaolaj » 8 friss zsályalevél » 1 evőkanál friss citromlé » 2 gerezd fokhagyma, zúzva » finom tengeri só és frissen őrölt fekete bors, » ízlés szerint
A főtt, forró orzót a sütőtökkel és a parmezánnal összekeverjük. Az olívaolajat, a citromlevet és a fokhagymát is összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, és az orzós zöldségekre öntjük, majd jól átkeverjük. olívaolajon a zsályaleveleket ropogósra pirítjuk, és az orzóba keverjük tálalás előtt.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom